eliza

 

Здравейте!

Моето име е Елизабет Василева. Завършила съм „Европеистика“ в Софийския Университет и Университета в Залцбург. В момента следвам магистратура във Виенския Университет. Говоря свободно английски, немски и руски език, като изпитвам особена привързаност специално към немския.

Именно затова и намерих своето място в талантливия екип на Дас Ауто Сервиз. Моите отговорности са свързани с комуникацията и установяването на дълготрайно и ползотворно партньорство с работилници на Volkswagen AG в Германия и Австрия.

Особени усилия инвестирам в превод на сервизни бюлетини, обучителни материали и мулти медиа. Една от моите най-важни задачи е поддържането на връзка с техническия support екип на Volkswagen AG, обмен на информация и добри практики относно специфични приблеми на автомобила.

Работата в Дас Ауто Сервиз ми доставя не само решения за нерешими проблеми, благодарение отчасти и на нашите колеги от Германия, но и удовлетворение от това, че съм част от динамичното и възходящо развитие на сервиза и екипа.

 

elizabet

kristian small
КРИСТИАН МЛАДЕНОВ
Старши сервизен експерт, основател
elizabeth small
ЕЛИЗАБЕТ ВАСИЛЕВА
Партньорство и комуникация с Volkswagen AG
pepi small
ПЕТЪР БАРЕНСКИ
Старши механик
miro
МИРОСЛАВ РАЙКОВ
Старши механик
hristina
ХРИСТИНА ТОДОРОВА
Организатор дейности