Скъпи приятели и последователи,

Започват летните и дълги екскурзии в откриване на нови хоризонти. Скачаме в колата и разчитаме на навигацията да ни закара! Ами ако тя не знае пътя? Ако се обърка и загуби няколко часа от иначе, така ценната Ви и измерваща се в броени дни с любимия/те почивка? Вие обновихте ли картите на вашето AUDI ММИ 3G, Plus / VW RNS 850?

mmi3 navigation @dasautoservice

Тази услуга ще я намерите на знайни и незнайни места. От гаражи във вътрешни дворове до подземни паркинги, до паркинга пред някой блок на столичен квартал. Хората предлагащи такава съмнителна услуга свалят картите и софтуера от руски торент сайтове и го прелагат в пъти по-евтино от официалните сервизи. 

Потребителите се изкушават от ниската цена, само че предлагащите пропускат да запознаят потребителя с риска от това да не може да се качи новата версия поради това, че за да е в торент е хакната и кракната, за да работи без активация от AUDI/ VW и мултимедията му може да загасне. Това прави мултимедията за изхвърляне и калкулира на собственика на автомобила разход от 3200-6700 лв в зависимост от оборудването на автомобила му.

В следствие на такъв род действия, като изброените по-горе, започна да се предлага услуга по възстановяване на изгаснали мултимедии след ъпдейт. Възстановяват ги наистина, но мултимедията никога не е нито толкова бърза, нито толкова приятна за работа след това. Ако пък не убият самата медия, повреждат Bose или Bang & Olufsen системата на автомобила. Можем да говорим още много по този въпрос. Само от на чалото на тази година не можем да преброим случаите, с които сме се срещнали...

За щастие Das Auto Service има решение и за този проблем. Предлага ъпдейт на картите или на картите + софтуера на MMI / RNS системите, където е необходимо, с оригиналните такива на AUDI/VW. В момента работим с актуалната версия за втората половина от 2017-та година. И тази предлагана от нас услуга гарантира качество и спокойствие на собственика на автомобила.

mmi3g audi nav

Цена:

В момента при нас цената за оригинални карти и/или софтуер е лятно-промоционална, защото ние се грижим за комфорта на нашите клиенти.

 

В Das Auto Service, ще намерите актуализиране на навигация:

MMI 3G, 3G PLUS софтуер и карти за Audi: A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, TT

VW RNS 850 софтуер и карти.

Активиране на навигацията за моделите A1, Q3 и А3 8V (моделите изискват допълнителна активация, когато опцията „Навигация“ не е активна).

 

Технологично време за ъпдейт на навигацията:

36 - 48 часа, в зависимост от това дали се ъпдейтват само карти или карти и софтуер.

 

Забележа:

За да се пуснат и работят, картите и софтуерът на навигационната система се активират през сървъра на Volkswagen AG. Сервизът ни разполага с непрекъсната* 24 часова такава връзка.

*Освен в редки случаи на форсмажорни обстоятелства, като спиране на електрическо захранване в района на сервиза или неизправност в мрежата на интернет доставчика.

 

За повече информация, можете да се свържете с нашия приемчик или да използвате бутона за бърза връзка в долния десен ъгъл на страницата.

Можете да изпратите и запитване, като попълните формата по-долу.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЪПДЕЙТ НА НАВИГАЦИЯ

 Благодарим Ви за проявения интерес! 

За да изпратите запитване за ъпдейт на навигационната система на Вашия автомобил, моля попълнете вярно полетата във формата по-долу. Ще се постараем да Ви отговорим във възможно най-кратък срок.

Въвеждайте номера на рамата (VIN номера) така, както е изписан в малкия талон на автомобила. Символите трябва да бъдат 17.

Powered by BreezingForms

diagnostika

ЦЯЛОСТНА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛА

Премахване на Component Protection на автомобили Audi, Volkswagen, Porsche, Bentley, Seat, Skoda

ПРЕМАХВАНЕ НА COMPONENT PROTECTION

Текущо обслужване на автомобили Audi, Volkswagen, Porsche, Bentley, Seat, Skoda

ТЕКУЩО ОБСЛУЖВАНЕ

Смяна на автостъкла на Audi, Volkswagen, Porsche, Bentley, Seat, Skoda

СМЯНА НА АВТОСТЪКЛА