Скъпи приятели и последователи,

Започват летните и дълги екскурзии в откриване на нови хоризонти. Скачаме в колата и разчитаме на навигацията да ни закара! Ами ако тя не знае пътя? Ако се обърка и загуби няколко часа от иначе, така ценната Ви и измерваща се в броени дни с любимия/те почивка? Вие обновихте ли картите на вашето AUDI ММИ 3G, Plus / VW RNS 850?

mmi3 navigation @dasautoservice

Тази услуга ще я намерите на знайни и незнайни места. От гаражи във вътрешни дворове до подземни паркинги, до паркинга пред някой блок на столичен квартал. Хората предлагащи такава съмнителна услуга свалят картите и софтуера от руски торент сайтове и го прелагат в пъти по-евтино от официалните сервизи. 

Потребителите се изкушават от ниската цена, само че предлагащите пропускат да запознаят потребителя с риска от това да не може да се качи новата версия поради това, че за да е в торент е хакната и кракната, за да работи без активация от AUDI/ VW и мултимедията му може да загасне. Това прави мултимедията за изхвърляне и калкулира на собственика на автомобила разход от 3200-6700 лв в зависимост от оборудването на автомобила му.

В следствие на такъв род действия, като изброените по-горе, започна да се предлага услуга по възстановяване на изгаснали мултимедии след ъпдейт. Възстановяват ги наистина, но мултимедията никога не е нито толкова бърза, нито толкова приятна за работа след това. Ако пък не убият самата медия, повреждат Bose или Bang & Olufsen системата на автомобила. Можем да говорим още много по този въпрос. Само от на чалото на тази година не можем да преброим случаите, с които сме се срещнали...

За щастие Das Auto Service има решение и за този проблем. Предлага ъпдейт на картите или на картите + софтуера на MMI / RNS системите, където е необходимо, с оригиналните такива на AUDI/VW. В момента работим с актуалната версия за втората половина от 2017-та година. И тази предлагана от нас услуга гарантира качество и спокойствие на собственика на автомобила.

mmi3g audi nav

Цена:

В момента при нас цената за оригинални карти и/или софтуер е лятно-промоционална, защото ние се грижим за комфорта на нашите клиенти.

 

В Das Auto Service, ще намерите актуализиране на навигация:

MMI 3G, 3G PLUS софтуер и карти за Audi: A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, TT

VW RNS 850 софтуер и карти.

Активиране на навигацията за моделите A1, Q3 и А3 8V (моделите изискват допълнителна активация, когато опцията „Навигация“ не е активна).

 

Технологично време за ъпдейт на навигацията:

36 - 48 часа, в зависимост от това дали се ъпдейтват само карти или карти и софтуер.

 

Забележа:

За да се пуснат и работят, картите и софтуерът на навигационната система се активират през сървъра на Volkswagen AG. Сервизът ни разполага с непрекъсната* 24 часова такава връзка.

*Освен в редки случаи на форсмажорни обстоятелства, като спиране на електрическо захранване в района на сервиза или неизправност в мрежата на интернет доставчика.

 

За повече информация, можете да се свържете с нашия приемчик или да използвате бутона за бърза връзка в долния десен ъгъл на страницата.

Можете да изпратите и запитване, като попълните формата по-долу.

Das Auto Service media

Audi Media

Porsche Media