Това е най-добрата скоростна кутия, правена и вграждана в серийни модели на Ауди. Някои от хората, които са шофирали автомобил, оборудван с тази скоростна кутия изказват суперлативи като този, че човек не може да мигне със скоростта, с която кутията превключва от една на друга предавка.

Направата на такава кутия е резултат от инженерни решения и изключително иновативната технология за превключване на скоростите с помощта на двоен съединител. Но когато се счупи тази кутия, суперлативите за нея секват и собственикът започва отчаяно да търси решение на проблема. Не стига, че кутията се е счупила и всичко по нея е изключително скъпо, но и действието се развива в България, където няма обучен персонал за ремонта на тези кутии, няма оригинални инструменти и know-how. Вичко тук става на принципа проба-грешка, а крайният резултат се свежда до това, че собствениците започват да изпитват омраза към автомобилите си.

Това положение на нещата ни стимулира да се квалифицираме в обслужването и ремонта на тези кутии и да оборудваме сервиза с нужните инструменти и диагностични уреди. Сега с увереност можем да кажем, че вече притежаваме всичко необходимо за цялостното обслужване на Audi S-tronic скоростни кутии и можем да дадем пълна гаранция на своите клиенти.

Какви услуги свързани с Audi S-tronic скоростна кутия можете да намерите при нас:

  • Диагностика с оригинални диагностични машини и софтуер
  • Обслужване с оригинални масла и консумативи
  • Цялостен ремонт на Audi S-tronic скоростна кутия с оригинални инструменти и части, извършен от специализирани механици, преминали обучение за обслужване на този модел скоростна кутия
  • Ъпдейт на софтуера за управление и работа на Audi S-tronic скоростна кутия

При нас можете да получите както съвет, така и цялостна диагностика и предложение за отстраняване на проблем по Audi S-tronic скоростна кутия.

За допълнителна информация и записване на час, можете да се свържете с нашия приемчик, от понеделник до петък между 10:00ч и 19:00ч.

 

Допълнителна информация за този модел скоростни кутии на Audi можете да намерите на сайта на производителя:

https://www.audi.co.uk/glossary/s/s-tronic.html

Das Auto Service media

Audi Media

Porsche Media